Жичница Милениумски Крст - Типови на билети
 
 
Тип на билет: Бесплатен деца
Цена: 0 денари
Опис: Бесплатен билет за Жичница за деца до 6 години
  Тип на билет: Групен деца
Цена: 45 денари
Опис: Групен билет за деца за Жичница
         
Тип на билет: За деца
Цена: 50 денари
Опис: Детски билет за Жичница за деца од 6-14 години
  Тип на билет: Бесплатен возрасни
Цена: 0 денари
Опис: Бесплатен билет за Жичница за мажи над 64 односно жени над 62 години, исклучиво со документ за идентификација.
         
Тип на билет: Групен возрасни
Цена: 90 денари
Опис: Групен билет за возрасни лица за Жичница
  Тип на билет: За возрасни
Цена: 100 денари
Опис: Билет за возрасни лица за жичница
         
 
 
 
 
     
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка 2011. Сите права се задржани
UnetInteractive