Жичница Милениумски Крст - Возен Ред
 
Информации за линијата
 
ниска сезона период: Октомври - Фебруари и Август
Времетраење на круг: 60 мин.
Транспортен Центар - Средно Водно
Погледни ја мапата
 
ВОЗЕН РЕД ЗА ЛИНИЈА МИЛЕНИУМСКИ КРСТ
 
Транспортен Центар
Средно Водно
9:20
10:40
10:20
11:40
11:20
12:40
12:20
13:40
13:20
14:40
14:20
15:40
15:20
16:40
16:20
18:00
 
 
 
 
 
     
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка 2011. Сите права се задржани
UnetInteractive